Trafic.ro – statistici esentiale

Trafic ro a lansat astazi o noua serie statistici: Pagina de Intrare, Pagina de Iesire, Top Pagini si Durata Vizitei.

Statistici oferite, dupa cum se arata in newsletterul Trafic.ro, pentru a oferi “comunitatii web mijloace si metode pentru a creste performantele site-urilor”.

[Actualizare:] In mai putin de o jumatatea de ora de la afisarea online, peste 100 de site-uri au ales sa includa noile statistici in cadrul statisticilor private.

Definitii

Pagina de Intrare – Prima pagina pe care un vizitator o incarca la intrarea pe un site, la inceputul unei vizite;

Pagina de iesire – Ultima pagina pe care un vizitator o incarca in timpul unei vizite;

Top Pagini – Este o statistica reprezintand topul celor mai accesate pagini ale site-ului;

Durata Vizitei – Timpul petrecut de vizitator pe site, din momentul primei accesari a unei pagini, pana in momentul ultimei solicitari de accesare a site-ului.

Mod de intrebuintare

Ce informatii ii intereseaza preponderent pe vizitatori site-ului Dvs? Care sunt paginile care ar trebui dinamizate? Si cum ar putea fi determinati vizitatorii sa petreaca mai mult timp pe site? Noile statisitici implementate de Trafic.ro va ajuta sa gasiti raspunsurile la aceste intrebari.

Consultand statistica “Pagina de intrare” puteti afla, de exemplu, daca vizitatorii “intra” in site-ul Dvs. printr-o pagina diferita de “Homepage” (caz in care va sfatuim sa verificati felul in care motoarele de cautare au (re)indexat site-ul Dvs).

Statistica “Top Page” va poate ajuta, de exemplu, in cazul in care site-ul dumneavoastra beneficiaza de o campanie publicitara si doriti sa optimizati desfasurarea acesteia.

Statistica “Pagina de iesire” poate fi folosita pentru a afla care sunt paginile care ar trebui dinamizate pentru ca vizitatorii sa petreca mai mult timp in site-ul Dvs., iar din statistica “Durata vizitei” puteti afla daca efortul depus in acest sens a fost incununat de succes.

Recomandări

3 comentarii

  1. “Scopul si durata vizitei, te rog!”
    Multumesc pentru urari 😀

  2. […] Au mai scris Ionut Popa  Vlad Popa Sorin Tudor […]

  3. […] Bun aşa. Mă întrebam eu azi de ce o ia layout-ul la vale. A mai apărut o coloana în statistici. Hihihi. Via Sorin Tudor. Etichete:Internet, trafic.ro UnelteEtichete Technorati:Internet, trafic.ro, Unelte Citeste posturi similare:A decedat trafic.roA revenit din vancanta …Cum sa fii o gazda excelenta!AdSense pe Trafic.roAti mai intalnit eroarea asta la trafic.ro? 🙂 […]

Adaugă comentariu