.RO 2012: un eveniment pentru pasionatii de comunicare din “era 2.0”

Luni, 1 octombrie 2012, la ora 19:00, te invităm să participi la o discuție despre internet, advertising, pr și bloguri alături de o serie de unii dintre cei mai buni specialiști în domeniu.

Cum s-a schimbat advertisingul în era rețelelor sociale? Și ce haine mai îmbracă pr-ul? Cum văd unii dintre cei mai vechi și mai importanți bloggeri viitorul blogurilor? Ce înseamnă astăzi să lucrezi într-o agenție de comunicare și care mai sunt șansele bloggerilor independenți? Sunt doar câteva dintre întrebările la care vă provocăm să găsim un răspuns luni, 1 octombrie 2012, la ora 19:00, în Absintherie Sixtina (strada Covaci nr 6, etaj 1 – vezi harta), alături de:

Andreea Burlacu, Cristi Dorombach, Cristian Manafu, Alex Mihăileanu, Ovidiu Militaru, Dan Petre, Cosmin Pojoranu și Ruxandra Predescu.

Intrarea este liberă. Însă, cum numărul de locuri este limitat (iar numărul de locuri pe scaune chiar și mai limitat), ne-am bucura să vă anunțați participarea prin intermediul comentariilor de aici. Mulțumim!

.RO 2012 este un proiect realizat de Echipa 2 din cadrul Internship 2.0.

Recomandări

5 comentarii

 1. Vlad Nicoleta

  Pasionata de comunicare si invatacel intr-ale PR-ului, doresc sa particip la aceasta discutie a specialistilor din domeniu 🙂 O zi frumoasa tuturor!

 2. ALINA MACOVEI

  Imi confirm prezenta 🙂

 3. Madalina Chila

  Eu ma alatur! Nu vreau sa pierd ocazia! 🙂

 4. […] la o discuţie liberă despre blogging, internet şi ce o mai fi pe acolo […]

 5. Simona Verives

  Vreau sa particip la aceasta discutie din perspectiva unui om care invata sa comunice in fiecare zi.

Adaugă comentariu