PSD si virusul. Si invers.

Vizionar. Drumet politic. Caraus de vacanta. Erou civilizator. Pentru un mare om politic cuvintele sunt neincapatoare si plesnesc de sensuri precum cozondracii peste burta balaurului.

Buun. Cum nu suntem la Recitiri, intram in realitate precum Mircea Geoana la Consiliul National al PSD. Si citam din tumultul demagogic intelepciune al presedintelui PSD:

“O alta limita care trebuie sa spun ma apasa si de multe ori am avut senzatia ca duc in spate un rucsac plin cu bolovani. Am senzatia ca ma apasa, ca am urme, am rani de la acele bretele de rucsac greu pe care stiti, atunci cand faceti o drumetie politica sau nu, ce inseamna sa ai o greutate in spate. Nu am reusit si va trebui sa reusim in anii urmatori, sa indepartam o prejudecata si un stereotip fata de partid folosita de demagogii dreptei. Trebuie sa gasim un raspuns corect la o perceptie pacatoasa cum ca noi am fi continuat comunismului si un partid patat de coruptie”. (Sursa)

Dovada ca Mircea Geoana are dreptate. Mare dreptate.

Urmand indemnul maretului carmuitor, luam urma “perceptiei pacatoase”. Si mergem, tinta, pe site-ul PSD. Dam click pe linkul Identitate. Si suntem condusi pe pagina Despre noi. Dam din nou click. Si ajungem in aceeasi pagina. Buna si aceasta, spunem. Si privim cu atentie: pagina este imaculata. Deci identitatea PSD este imaculata. Bun…

Acum, pe demagogii dreptei ii stiti: indivizi lipsiti de scrupule, nu vor pregeta sa spuna ca PSD si-a ascuns adevarata identitate. Motiv pentru care ii vom invinge cu propriile arme: dam click pe linkul Vechiul website. Rezultatul? Priviti!

Si atunci cum ramane cu filmuletul de mai sus? Old PSD. Virus. Presedinte de onoare. Chestii.

Recomandări

4 comentarii

 1. Nemesis

  Tocmai am terminat de citit cartea “Politica 2.0”. A fost foarte buna. Va felicit. 🙂

 2. Adevarata identitate a PSD se descifreaza din declaratiile lui Marean – tocmai ce ne-a explicat cum stau liderii unii peste altii si deasupra tuturor ”functia Marian Vanghelie”!

 3. Câteva elemente de identitate ale partidului, care reies, implicit, din pagina “Sunt PSD-ist pentru ca” (http://www.psd.ro/despre-noi.php?newa_id=30):
  “Cu ce ne ajuta pe noi sa stim ca suntem social-democrati sau sa ne stim culoarea politica? Pentru a raspunde, haideti sa mergem mai departe cu intrebarea. Cu ce le-a ajutat pe femei faptul ca si-au dat seama ca le sunt refuzate drepturi legitime? Cu ce i-a ajutat pe burghezi faptul ca au realizat ca sunt oprimati de clasa aristocratica? Cu ce i-a ajutat pe muncitori faptul ca au inteles ca sunt exploatati de marii proprietari? Cu ce i-a ajutat pe studenti faptul ca au realizat ca valorile societatii in care traiesc nu-i reprezinta?”
  Să vedem la ce se face referire:
  1. Revoluţia Franceză (sau revoluţiile burgheze în general);
  2. Revoluţia Marxistă;
  3. Protestele studenţilor din Mai 1968 (?!)
  Mi se pare mie sau aici miroase a PSD cu vocaţie revoluţionară?

 4. Am invatat ca trebuie sa intelegem bine politica pentru a nu murii de foame. In cazul in care nu va duc oamenii politici de nas..

Adaugă comentariu