Prostie sau frustrare?

Refuzat de PRM si amenintand ca isi va lua jucariile si va parasi tara, deputatul Nati Meir acuza romanii de antisemitism.

Iata ce afirma Meir in cadrul unui interviu acordat Ynet, siteul de stiri in limba engleza al Yedioth Group, cel mai mare trust media din Israel:

Ei pretind ca evreii le-au furat pamanturile. Ca din cauza noastra este criza financiara. Evreii sunt intotdeauna de vina si nimeni nu reactioneaza, nimanui nu ii pasa, iar presa publica aceleasi povesti la nesfarsit“;

Exista un val de antisemitism. Traiesc aici de 13 ani, si in fiecare an a fost tot mai rau. (…)Partidul nationalist danseaza pe sange evreiesc si nimeni nu ia pozitie sa spuna ca este ilegal“;

Companiile israeliene trebuie sa inteleaga ca este o problema de antisemitism. Epoca prosperitatii israeliene in Romania a luat sfarsit, iar pentru evrei vor veni vremuri grele. De vreme ce ei invinovatesc evreii, cine stie unde se va ajunge. Ganditi-va serios inainte de a veni in Romania“.

Recomandări

4 comentarii

  1. Prostie din frustrare … Ma distreaza ca isi anunta, intr-o publicatie din Israel, demisia din Parlamentul Romaniei, insa nu spune si ca mandatul de parlamentar ii va expira oricum in cateva zile si astfel demisia lui este fix ZERO.

  2. ai scris tu un post mai interesnt despre imbecili. esti sigur ca nu te-ai gandit la nati cand l-ai scris? 😀

    on topic: si prostie si frustrare. pe blogul lui sunt puse motivele demisiei. puerile. sau pe romaneste: ce are sula cu prefectura?

Adaugă comentariu