Povestind Bucurestiul

Iubesti sau urasti Bucurestiul? Daca orasul nu iti este indiferent, povesteste-l!

Adevarul e ca am tot vinat povestitori de soi de citiva ani incoace – dar deabia acum am pus la cale un prim format pe care acestia sa-l merite: Povestind Bucurestiul se doreste un laborator creativ permanent, initiat in 2007 si demarat in 2008 cu sustinerea programului Tineret in Actiune, de catre Asociatia Epsilon III. Acest proiect colecteaza povestirile voastre si le da drumul mai departe, in lume, online si offline, gazduind o serie de ateliere de lucru si intilniri cu profesionisti care sa va mai spuna una-alta cu privire la formule practice prin care sa deveniti povestitori asezati la casele voastre (de creatie sau de productie, dupa caz).

Recomandări

4 comentarii

 1. Iubesc Bucurestiul, chiar si prafuit 🙂

 2. bucurestiul sau bucurestenii?
  orasul este frumos… pacat ca e locuit…

 3. Sorin Tudor

  @ Gina,

  Incepe sa-mi fie dor de Bucurestiul ala prafuit! 🙂

  Offtopic: Cum blogul tau se incapataneaza sa ne aduca aminte ca luna decembrie a trecut, nu stiu in care “frumoasa zi de ianuarie” sa-ti urez numai de bine. Prin urmare, iti urez acum. Preventiv.

  @ McGogoo,

  Dat fiind ca si noi ne preumblam prin el, hai sa zicem ca exista si exceptii… 😉

 4. Maria Stefana

  POvestind Bucurestiul e cel mai bun proiect ever!!ma bukur ca mi-am inscris si eu povestioara!!nu trebuie sa lasam de izbeliste un oras ce merita sa fie lustruit de creativitatea noastra pentru a capata culoare, originalitate si vizionare!!
  pana la urma e al nostru,urat, frumos..this is it!:-)

Adaugă comentariu