Pe pariu ca acesta va fi viitorul primar?

Susținătorii lui Nicușor Dan încă mai au șansa să se îmbogățească.

Și aceasta pentru că și la această oră, cota lui Nicușor Dan la Bet Cafe Arena este de 21,00. Egală cu a singurului, unicului și inestibilului Gigi Becali. Aceia care ar paria pe Sorin Oprescu nu ar câștiga însă mai nimic: acesta este dat aproape sigur primar de casa de pariuri, cu o cotă de 1,05. Silviu (Prigoană, evident_ are o cotă de 6,50. Ba chiar mai mult: aceia care cred cu aevărat în șansa lui Nicușor Dan au încă o șansă: există și un pariu special între Silviu Prigoană, Gigi Becali şi Nicuşor Dan – care dintre cei trei candidaţi va fi cel mai bine plasat la alegerile pentru Primărie.

Pentru un pariu special, câștigul maxim este de 25.000 de lei. Înmulțit cu doi, 50.000 de lei. O sumă frumușică? Așadar, cine are încredere că se va îmbogăți?

Recomandări

2 comentarii

  1. dana

    de sărăcit a sărăcit PDL_ul care a băgat atăţia bani în campania lui.Cred că din cauza lui Nicuşor Dan, PDL-ul a rămas fără bani de campanie pentru Sulfina Barbu şi Prigoană, căruia cred că angajaţii de la Rosal i-au gândit sloganurile…Nu de alta, dar se vede treaba făcută cu cap şi cu mulţi bani şi treaba făcută aşa să fie..

  2. dorian

    Si cine e Nicusor Dan? De unde oare putea să apară un independent aşa nitam nisam, care să se poată el strecura în povestea asta cu candidatura pentru Bucureşti. Trebuie să fii destul de naiv să crezi ca dacă esti profesor de matematică şi ţi se nazăreşte la un moment dat să te faci primar, e uşor să te bagi printre tentaculele marilor partide şi să zici “uite-mă, sunt şi eu aici”. Nu, in niciun caz. Omul acesta este susţinut puternic din spate de PDL.

Adaugă comentariu