Okazii.ro: la fiecare 5 minute un roman cumpara online o pereche de pantofi

Potrivit Okazii.ro, cautarile online pentru produsele de imbracaminte si incaltaminte au crescut cu peste 100% fata de septembrie 2010.

Iată în continuare datele oferite de comunicatul Okazii.ro.

“Okazii.ro, portalul de comert online al Romaniei, anunta dublarea vanzarilor de fashion online in toamna aceasta fata de aceeasi perioada a anului trecut. Conform statisticilor Okazii.ro, la fiecare 5 minute un roman cumpara online o pereche de pantofi. Nu ar fi de mirare ca, in fiecare birou, sa existe cineva imbracat din cap pana in picioare de pe internet.

La inceput de toamna, cautarile online pentru produsele de imbracaminte si incaltaminte au crescut cu peste 100% fata de septembrie 2010. Cele mai spectaculoase cresteri se inregistreaza la pantofi, camasi, genti, blugi si sacouri.

“Practic, românii sunt tot mai conștienți de tendințele fiecărui sezon, tendințe care sunt extrem de vizibile în căutarile şi vânzările pe Okazii.ro. Catwalk-urile se mută online iar avantajul unui portal este diversitatea incredibilă. Când îți schimbi garderoba online, e ca și cum ai intra în sute de mall-uri din toată lumea în doar câteva minute. Un alt trend pe net este faptul că românii preferă să cumpere fashion cu livrare gratuită, mai ales pentru că acum au servicii dedicate acestui lucru”, declară Costin Cadelcu, Marketing Manager Okazii.ro. Statisticile prezentate de acesta arată că, în septembrie, s-au cumpărat de 3 de ori mai mulţi blugi faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Aceleaşi statistici Okazii.ro subliniază că s-a dublat interesul pentru produsele fashion de toamnă, faţă de septembrie 2010, lucru manifestat prin căutari şi tranzancţii. Un top al acestor produse arată astfel: pantofi, cămăşi, genţi, blugi, sacouri, rochii, pantaloni, costume, ghete, adidași, paltoane, veste și botine.”

Recomandări

Adaugă comentariu