Numai respect!

Prin intermediul unui post scris cu un incredibil bun simt, Marius initiaza un nou joc in blogosfera:

Ce trebuie sa faci? Trebuie sa spui care sunt blogurile cele mai citite de tine si ce anume apreciezi la persoana respectiva.

Asadar, iata doar cativa dintre oamenii ale caror bloguri le citesc, dar pe care (inca) nu le am in blogroll:

  • Zoso – am mai spus-o : ii respect curajul de a-si asuma opiniile. Mai mult: ii apreciez taria de a respecta o conduita morala autoimpusa (cei care au cunoscut gustul succesului intr-un anumit domeniu vor intelege ce spun, ceilalti nu au decat sa carcoteasca);
  • Vivi – cand are “chef”, scrie incredibil de bine! Daca si-ar fi dorit, ar fi putut fi, la fel de bine, jurnalist sau om de comunicare (Vivi, cand spun asta ma refer strict la blog :P). Admir cum isi imparte timpul liber intre proiectele profesionale si proiectele de suflet.
  • Dan Petre – Imi place curajul de a fi el insusi (sa fii, in acelasi timp, profesor si “coleg de blogosfera”, nu cred ca este tocmai comod). Intr-un fel numai de el stiut, Dan reuseste sa isi pastreze nealterate unitatile de masura si verticalitatea.
  • Bogdan Manolea – pentru ca de la el avem, cu totii, cate ceva de invatat. Si pentru ca intr-o blogosfera de prea multe ori copilaroasa, Bogdan a avut mereu maturitatea de a tine balanta echilibrata.

Acum e randul vostru. Va prindeti in joc?

Recomandări

2 comentarii

  1. Mersi Sorin de cuvinte.
    Interesante blogurile puse de tine. Mi-am mai adaugat inca 2 bloguri in rss reader:D

Adaugă comentariu