Noul ProSport.ro

Anuntata, intre altii, de Libertatea si de Evenimentul Zilei, dar si de Wall-Street si SmartFinancial, noua versiune a ProSport.ro nu si-a gasit ecou in blogosfera (pana in acest moment, din cate am vazut, doar Ciprian si Daniel au semnalat lansarea).

Si aceasta chiar si in conditiile in care Daily Bussiness publica o informatie interesanta:

Oficialii site-ului sportiv ProSport.ro si-au propus sa depaseasca site-ul concurent Gazeta Sporturilor pana la finalul acestui an ca numar de vizitatori, in urma relansarii site-ului propriu, care a avut loc luni dimineata, si a lansarii unor noi proiecte online.

Un obiectiv care cred va face “cursa” din zona de publicatiilor online de sport mai dinamica si mai interesanta. Ramane de vazut.

Recomandări

3 comentarii

 1. A mai scris si Mircea Scarlatescu despre subiect, insa, asa cum ai observat, subiectul nu a fost foarte dezbatut. Poate si pentru ca ProSport nu a facut o campanie agresiva pentru relansare decat in ziarele Ringier.
  Va fi greu pentru ProSport sa depaseasca GSP-ul, dar nu imposibil. Oricum, parerea mea este ca GSP-ul este in fata in primul rand datorita numeroaselor galerii foto cu fete 🙂

 2. Baietii sunt discreti, prea discreti dupa mine. Ca sa devina concurent serios pentru gsp.ro trebuie sa fie mult mai prezenti pe online.

  Dar intr-adevar, concurenta e bine venita (si Gusti Roman a recunoscut asta cu fair-play….)

  Sa nu uitam ca sport.ro vine tare tare din spate

 3. Fata de siteul gsp care inca are iz de old web…noul prosport e parfum.

  Dar tot sport.ro imi place mai mult

Adaugă comentariu