Netbridge sta cu PageRank-ul pe sus

Despre noile PageRank-uri s-a tot vorbit (cateva exemple aici, aici si aici) si nu toata lumea este multumita. Site-urile Netbridge Development stau insa “mandre-n soare”:

Dupa cum se vede, singura problema este la Myjob (mai concret homepage-ul, pentru ca, pe de alta parte PR pe sectiunea CV a crescut de la 3 la 7). Si daca tot am pomenit de sectiuni: la Animale.ro, sectiunile caini si pisici au crescut la PR 6 (mai mult decat homepage-ul)
In rest, “vorba lui Google”: continut relevant.

Recomandări

3 comentarii

 1. dan

  astea .ro nu au avut de suferit .. sau inca nu. blogul meu de exemplu (e .net, nu .ro) a cazut de la 5 la 4, desi am 700+ linkbackuri indexate (erau vreo 900 intr-o perioada, ce-i drept)

  http://www.google.com/search?q=link%3Adeceblog.net

 2. E relativa problema continutului relevant sa stii 🙂

 3. Hit.ro: acum PR 7, inainte PR 6;

  Cum ar spune CTP-ul, blogosfera e o barfoteca … parca asta era cuvantul. Imi amintesc discutiile de acum un an de pe blogul asta despre Hit.ro … erau chiar voci aprige care zbierau ca designul ala de sec XIX e o rusine pentru Netbrige etc.
  Acum, dupa un an, uite ca nu mai zice nici un bloger nimic.

  Nu am raspuns si nici nu raspunem “specialistilor”. Ne mandrim chiar cu faptul ca semnam cu pseudonime si nu suntem “vedete” incontestabile ale netului. Poate asta e si cheia succesului. Ne auzim la anul.

Adaugă comentariu