Mai curat, mai uscat

Mai intai au trambitat cat de bune le-au fost rezultatele in alegerile locale. Apoi, rand pe rand, au trecut la curatenia “strategica”:

PDL a dizolvat conducerile a 9 filiale; PNL a decis reorganizarea a 8 filialele; PSD a decis reorganizarea a 8 filiale; UDMR a decis reorganizrea a 15 organizatii locale si municipale.

Si, vorbind de luna curateniei: dupa o afirmatie cat se poate se seaca – Un fleac, m-au dizolvat! -, Vasile Dancu vorbeste despre mineriada lui Mitrea. Miron Mitrea.

A fost o construcţie bine pusă la punct, o şmecherie, pregătită din timp, înainte de campanie, vă amintiţi când şeful de campanie a anunţat deja eşecul celor de la Cluj. Miron Mitrea este mentorul acestui grup, el însuşi a votat pentru această soluţie. A avut loc o mică mineriadă internă în care am avut şi spectatori distinşi şi muncitori de la Faur. (…) Trebuie să fim mai solidari faţă de ideile bune pentru că în faţa unei majorităţi tăcute câştigă impostura, ideile care sunt marginale, susţinute de bani şi obrăznicie. (…)Nu mă simt nici trădat, nu mă las nici doborât, ci mă simt singur. Mă simt uşor singur, dar nu trebuie să fie foarte mulţi alături de tine ca să fii consecvent faţă de ideile tale.

In timpul acesta, celalalt Miron (Cozma, care va sa zica) se viseaza presedinte. La fel si Gigi Becali, Vadim Tudor, Adrian Nastase, Traian Basescu… Obisnuitii. Sigur, pe la colturi se mai vorbeste si despre suprize.

E bine, e vara, o campanie s-a terminat, iar alta isi asteapta inceputul. Pana atunci, suntem in sezonul castravetilor:

Gigi Becali: Este posibil să întrăm la alegerile din toamnă alături de PD-L;

PSD cere sesiunea extraordinară a Parlamentului.

Recomandări

Un comentariu

  1. Politica pe plaiurile mioritice este o afacere tristă pentru omul obişnuit…

Adaugă comentariu