Liviu Dragnea: ursul, bre!

Ei, inca un pas inainte: Liviu Dragnea a fost desemnat pentru postul de ministru de Interne. O numire intruchipand Coalitia: actualul vicepresedinte PSD a fost, in 2000, membru PD…

Da, Liviu Dragnea:

Are opt terenuri intravilane în Alexandria, Turnu-Măgurele, dar şi la munte – Azuga şi la mare – Năvodari, cu suprafeţe cuprinse între 500 şi 8.000 de metri pătraţi. La acestea se adaugă un apartament, două case de locuit, una de vacanţă şi două spaţii comerciale în Turnu-Măgurele. Liderul PSD deţine şi un hotel – Turris, de la care are de încasat creanţe de 16.000 de euro, dar şi “Hanul diligenţei”, aflat în Turnu-Măgurele.

Dragnea are şi datorii. 180.000 de euro scadenţi în decembrie 2009 luaţi de la Petrache Prodana, socrul său, cel pe care Mircea Geoană l-a făcut celebru în faţa poporului pesedist la o întâlnire electorală din toamna lui 2007. (Sursa: Cotidianul)

Si, cum viata e plina de coincidente, in ziua desemnarii lui Dragnea, The Independent scrie despre politistii romani:

Bear kills policeman in woods.

Si asta dupa ce, cu doar o zi in urma, The Observer avertiza ca Guvernul va avea nevoie de ei:

Riots and street battles are set to spread through Bulgaria, Romania and the Baltic states as inflation, unemployment and racism fuel tension, reports Jason Burke.

Ursul, bre!

Recomandări

4 comentarii

 1. Buna imaginea aleasa, foarte buna.

 2. Mai important de decât averea este rolul pe care îl va juca Dragnea, acest viitor Octav Cozmâncă după cum scrie la gazetă. Dacă stai bine să te gândeşti şi Cozmâncă venea dintr-un judeţ sărac, din Botoşani.
  Dacă nu ar fi ajut avantaje de pe urma numirii lui, Băsescu l-ar fi refuzat, doar nu credem că a cedat aşa uşor cel mai important minister din guvern.

 3. Probabil ca toata acesta avere a atarnat destul de greu in balanta competentei…
  O zi minunata iti doresc

 4. saracii de ei! ce bogati sunt!
  intrebare: se rupe PSD sau se rupe coalitia?
  oricum lor li se rupe de noi…
  Of.T
  @jammes: ai deviruat site-ul?

Adaugă comentariu