Large Hadron Collider si Partidul Conservator

Mi-am inceput dimineata cu un hohot de ras: Antena 3 anunta de zor ca Partidul Conservator va protesta astazi experimentului Large Hadron Collider. Este, de departe, cea mai tembela actiune politica a anului. Din nefericire nu am gasit stirea nici pe siteul PC, nici pe siteul Antena3. Cu toate acestea,

[Actualizare:] Stirea a aparut pe Antena3.ro: Membrii PC vor protesta la Comisia Europeana fata de experimentul LHC.

“Considerăm că acest experiment este extrem de riscant pentru siguranţa planetei şi solicităm Comisiei Europene să facă toate demersurile necesare pentru stoparea acestui experiment. Experimentul în sine trebuie oprit imediat. Cele 4 miliarde de euro cheltuite pentru construcţia acceleratorului ar fi putut merge către copii care suferă de foame sau boli.” a declarat Marius Marinescu, vicepreşedintele Partidului Conservator.

Multumesc conservatorilor pentru ca mi-au inveselit ziua!

(Pentru cei interesati, cateva linkuri interesante: LHC Milestones; CERN Webcast Service; Blogurile US/LHC; LHC Facts.)

Si, daca tot m-am pornit pe ras: Un sfert din romani recunosc ca li s-au oferit bani in schimbul votului.

Recomandări

8 comentarii

 1. Anonymous

  hahaha,am vazut si eu stirea!doamne sfinte(ca tot vine sfirsitul),nici n-am stiut ce sa fac,sa rid sau sa sudui cu naduf!!
  cit de penibili,se fac de tot rahatul!!!

 2. Ce zi ocupata pentru baiatul care va trebui sa preia contestatia PC, sa o citeasca, sa vorbeasca cu Tancul la telefon, sa ii asigure ca se uita la Laptopul cu om si la Mircea Radu, si sa-i anunte politicos ca nu se accepta.

 3. […] mai scris Nenea Lars (cel mai bun titlu), Turambar (cea mai buna scriitura), Sorin Tudor (unde am vazut […]

 4. oxygen

  Ce cre… mai bine ma abtin. Nu stiu cum sa mai faca sa iasa in fata asa ca o fac prin singurul mod in care stiu: declaratii “senzationale” si evident bine (ne)gandite. Urmaresc de mult timp progresul LHCului si astept cu nerabdare momentul pornirii. Ce m-a intristat mai tare a fost sa vad ca Romania nu contribuie la CERN cu nimic cand pana si Bulgaria o face.

 5. Cristi

  Cica unii zice (ca nu-s mai mult de doishpce) ca gaura neagra pe gaura neagra se scoate. Oare? Cum ramane cu: gaura neagra la gaura neagra nu scoate ochiu’?

 6. Cristi

  Faza cea mai simpatica e ca experimentul “cel tare”, ciocnirea care face gauri mici si negre, s-a amanat pentru octombrie! Nu cred ca oamenii de stiinta urmaresc cu sufletul la gura alegerile din Romania, dar hazardul are cu siguranta un dezvoltat simt al umorului.

 7. […] s-au batut cu apa in timpul unei emisiuni televizate. Acum, sincer: chiar a mirat pe cineva ca senatorul LHC a fost capabil de asa ceva? Sau chiar a fost cineva care sa-i planga de mila deputatei ciocu’ […]

 8. […] sorin tudor: partidul conservator protesteaza Mi-am inceput dimineata cu un hohot de ras: Antena 3 anunta de zor ca Partidul Conservator va protesta astazi experimentului Large Hadron Collider. Este, de departe, cea mai tembela actiune politica a anului. […]

Adaugă comentariu