Iubesc

Iubesc?

Iubesc primavara, iubesc cerul de primavara, iubesc vazduhul, iubesc sa vaz duhul, iubesc cuvantul, iubesc cu vantul, iubesc papadiile, iubesc florile si oamenii care stiu sa iubeasca, iubesc nerostirile, iubesc poezia, iubesc poezia si rostirea aceasta, iubesc ploile de vara, iubesc sa merg descult dupa ploaie, iubesc muzica, iubesc marea, iubesc nesfarsitul, iubesc visurile asternute in castele din nisip si iubesc respirarile care astern roua prin iarba, iubesc culorile toamnei, iubesc culorile doamnei, iubesc sa ma cuibaresc in mijlocul iernii la caldura vreunui parfum, iubesc sarutul fulgilor de nea pe tamplele prea infierbantate, iubesc o multime de lucruri despre care nu am timp sa scriu aici, iubesc sa iubesc.

Iubesc.

Recomandări

20 comentarii

 1. Sorin Tudor

  @ anastasia,

  Fara a-mi dori sa ma ascund in spatele vreunei coperti – stiu, practica are sensul ei! – iaca ce zice la carte: iubirea durează doi ani, şase luni şi 25 de zile.

  Prin urmare, cine sta la plaja cu colacelul de gat?

 2. anastasia

  Can we want what we already have?

  Walk On Water

 3. anastasia

  amor e desejo na relação conjugal

 4. Sorin Tudor

  @ anastasia,

  Nu-mi permit sa-mi dau cu parerea despre ce ai deja, dar pot sa-mi dau cu parerea despre mersul pe apa: singurul barbat care a reusit sa faca asta si-a limitat experientele erotice la un spalat pe picioare. Ceea ce, pentru noi, pacatosii, nu e rau. Cu conditia sa existe si o continuare.

  In rest, ai pe jumatate dreptate: in casnicie exista amor (inainte, probabil, a existat iubire). Insa, in majoritatea cazurilor, dorinta este motivul pt care intarziem sa ajungem acasa si inventam explicatii simple: “vai, jumatatea mea mai buna, am fost la o bere/cafea cu prietenii/prietenele si chiar n-am auzit ca ai sunat de 20 de ori la rand…”

 5. anastasia

  Spalatul pe picioare era cu Magdalena..
  ..Vai dragul /draga mea,am vazut ca suni, dar telefonul era dat pe silent, ti-am dat msg’sedinta’, chiar nu intelegi ca am treaba?
  Eu vreau un telefon fix………………

 6. Sorin Tudor

  De buna seama ti-l va cumpara. Mai ales daca are un fir foarte scurt. Poate fi tot roz. Bafta!

 7. anastasia

  Love/Addiction

 8. Anonymous

  important e sa fie fix..roz, poate chiar intr-o camera de baie, am vazut ca se poarta si la case mai mari, stiu ei ce stiu

 9. foarte frumos! : )

  cam despre asta e vorba, de fapt!

Adaugă comentariu