Iohannis Traian

3 + 1 gânduri.

– Foarte bun discursul lui Klaus Iohannis, probabil cel mai bun discurs de de investitură până acum. Se va scrie mult despre acest discurs și chiar merită să se scrie despre el.

– Un discurs pe care în acest moment îl puteți citi integral pe site-ul basescu.ro: pentru că fostul președinte al României a tratat instituția prezidențială ca pe tarlaua proprie, domeniul băsescu.ro redirectează pe presidency.ro. O mârlănie căreia sper ca fostul președinte să îi pună capăt cât mai grabnic.

– S-a discutat destul de mult despre rochia primei doamne. Deși unii au fost enervați, discuțiile sunt firești: momentul de ieri a fost un moment politic important. Un moment care, peste ani, ar putea deveni un moment istoric. În astfel de împrejurări există o anume etichetă care, indiferent de cât de multă primăvară ducem în suflete, e musai să fie respectată. Narcisa Iorga a ilustrat foarte bine ideea.

Și, așa, de final: cuprins de panică la gândul că se va scufunda în oceanul nepăsării, animalul politic Traian Băsescu se va repezi asupra lui Klaus Iohannis. Destul de curând, aș zice. Vom vedea.

Iohannis-Basescu

 

Recomandări

Adaugă comentariu