Internship 2.0: fii partenerul nostru!

În cel de al cincilea an de existentă, Internship 2.0 va îmbrăca haine noi.

De curând s-a încheiat cea de a patra ediție a Internship 2.0, un proiect pornit în anul 2009 și destinat, precum se știe, tuturor pasionaților de domeniul comunicării. Și, astfel, la anul, Internship 2.0 va ajunge la cea de a cincea ediție.

O ediție aniversară care îmi doresc să se desfășoare pe o perioadă calendaristică mai lungă, cu mai multe stagii și mai multe proiecte (pentru cei interesați, iată, spre exemplificare, proiectele desfășurate în cadrul Internshipului în ediția 2012 – 1, 2, 3).

Astăzi comunicarea (fie că vorbim aici de rețelele sociale, fie că vorbim de “PR-ul clasic”), tinde să devină mai mult o sumă de abilități și cunoștințe practice necesare desfășurării activității. Mai mult decât un “simplu job” așa cum, până mai ieri, eram tentați să credem. Și, ne place sau nu să o recunoaștem, chiar dacă suntem tentatți să marginalizăm importanța “omului de PR”, avem nevoie de abilități și cunoștințe de comunicare fiecare dintre noi. Mai mult ca niciodată.

Acestea sunt o parte dintre motivele pentru care în cadrul celei de a cincea ediții a Internship 2.0, îmi doresc să primesc mai mulți pasionați de comunicare în cadrul stagiilor de practică. Și astfel să existe mai multe stagii. Soldate, firește, cu mai multe proiecte.

Acestea fiind spuse, dacă doriți să fiți parteneri ai Internship 2.0 ediția 2011, dați-mi de veste și vom putea discuta împreună despre cum acest perteneriat va putea fi benefic tuturor celor implicați.

Iar dacă, înainte de acesta, doriți să aflați mai multe despre internship, puteți să vă faceți o idee, despre fiecare ediție în parte: Internship 2009; Internship 2010; Internship 2011; Internship 2012.

Recomandări

Adaugă comentariu