Interactive, de weekend

Vineri mi s-a scris de la MediaPro Interactive. La inceput am crezut ca doar pentru a ma amuza, de vreme ce “echipa” are haz:

A new comment on the post #14 “Apropo de subiectul zilei” is waiting for your approval
Author : Alina (IP: 193.230.230.122 , 193.230.230.122)
Whois : http://ws.arin.net/cgi-bin/whois.pl?queryinput=193.230.230.122
Comment:
Daca tot esti atat de informat si ne oferi cu o atat de mare generozitate subiectul zilei vazut din diferite unghiuri, ce-ar fi sa spervizezi cu atentie si NL-urile pe care NB le trimite utilizatorilor, care nu respecta regulile elementare de redactare (nu se pun spatii inainte de . : , ! ?) si in componenta carora sunt cuvinte care nu sunt scrise corect.
Sau e mai usor sa observi/critici ograda vecinului?

Trebuie sa recunoasteti ca este amuzant sa se vorbeasca de “spervizare” intr-un text care face referire la “reguli elementare de redactare”. Prin urmare, am “spervizat” comentariul ca neavand legatura cu subiectul articolului si mi-am vazut, mai departe, de treaba.

Peste doar cateva ore, cititoarea avea sa demonstreze ca “viata merge mai departe”: a invatat ce inseamna “copy”, a invatat ce inseamna “paste” si a intrat in weekend fara a-si termina lectiile de la litera “s”:

A new comment on the post #14 “Apropo de subiectul zilei” is waiting for your approval
Author : cititor (IP: 82.79.231.66 , piritex.ploiesti.rdsnet.ro)
Whois : http://ws.arin.net/cgi-bin/whois.pl?queryinput=82.79.231.66
Comment:
Daca tot esti atat de informat si ne oferi cu o atat de mare generozitate subiectul zilei vazut din diferite unghiuri, ce-ar fi sa spervizezi cu atentie si NL-urile pe care NB le trimite utilizatorilor, care nu respecta regulile elementare de redactare (nu se pun spatii inainte de . : , ! ?) si in componenta carora sunt cuvinte care nu sunt scrise corect.
Sau e mai usor sa observi/critici ograda vecinului?

Am “spervizat” si de aceasta data comentariul ca neavand legatura cu subiectul articolului si mi-am vazut, mai departe, de treaba.

Ei bine, peste alte cateva ore, un nou comentariu, al aceleiasi persoane. De data aceasta cu trimitere la un blog pe care, cu gratia unei doritoare de prime mai bune, incearca sa cante in strune unui manager autodeclarat carcotas.

Moment in care precizez urmatoarele: acesta este un blog personal; comentariile care nu au legatura cu subiectele articolelor nu vor fi aprobate; daca aveti nemultumiri fata de functionarea unui site, contacti echipa de la suport; in cazul in care nu stiti cum se face acest lucru, va ofer un exemplu aici.

Recomandări

11 comentarii

 1. Alina

  Sa fim seriosi Sorin, nu e ca si cand se construieste o conspiratie impotriva ta.
  Imi fac mea cupla pentru neatentie, eram totusi in timpul programului si cum sunt “doritoare de prime mai bune” mi-a scapat. 🙂 Celelalte doua mesaje au fost preluate de alte persoane, crede-ma ca sunt constienta ca blogul este unul personal si ceea ce faci cu aceste comentarii este fix decizia ta, chiar nu doream sa mai consum timp si energie.
  Prin aceasta postare mi-ai “dovedit” ca ai potential, asa ca poate iei la puricat si textele de pe portalul de resurse umane, ca e plin pe acolo de tot felul de greseli de redactare. Parerea mea…

 2. o minima curtoazie ar fi insemnat cenzurarea ultimei cifre din ip.

  in rest, numai de bine.

 3. ela

  alina, tu esti platita sa gasesti greseli in ograda vecina sau sa-ti faci treaba pentru care ai fost angajata?

 4. Alina

  Ograda vecina a fost ograda mea, iar greselile le-am sesizat treptat in NL-urile trimise, la care am ramas abonata.
  Asta nu inseamna ca nu imi fac treaba pentru care am fost angajata.

 5. Sorin Tudor

  O conspiratie impotriva mea? Alina, ti-am spus de prima data: ai haz! 🙂

  Zoso, ai perfecta dreptate. Doar ca, in acest caz, am ales sa respect regulile de curtoazie impuse, pe blogul sau, de managerul MPI.

 6. Alina

  Si tu Sorin! 🙂
  O mica observatie si ma opresc: blogul managerului MP INTERACTIV (fara e) nu are nici o legatura cu comentariul facut de mine…

 7. Sorin Tudor

  Alina, nici n-am spus ca acel blog ar avea legatura cu un comentariu care iti apartine. Daca citesti cu atentie, ai sa observi ca ma adresam lui Zoso.

  Este gresit MP INTERACTIVE??? Ei, iata, avem un happy-end! 🙂
  De acum iti vei putea indrepta atentia asupra modului in care apare in presa chiar denumirea companiei la care lucrezi:

  http://www.media-ad.ro/article
  http://www.zf.ro/articol_87845

  Bafta!

 8. ela

  alina, “a fost” ograda ta…asa ca acum du-te si te joaca la scara ta. in plus, daca tot faci “cap limpede” pe textele altora, vezi ca te exprimi cu picioarele: “greselile le-am sesizat treptat in NL-urile trimise,la care am ramas abonata.”
  corect era: “…NL-urile primite,la care am ramas abonata.”

 9. Alina

  Ela este o chestiune de interpretare. Eu vorbeam de portal, deci era firesc sa raman constanta si sa ma refer la NL-urile trimise (de catre “redactia HR Romania”). Parerea mea!
  In ceea ce priveste “jocul meu”, iti multumesc pentru sugestie, dar nu cred ca te priveste directia in care ma uit. Daca am plecat de la HR, asta nu inseamna ca nu voi mai folosi serviciile portalului, ca doar ne-am chinuit 2 ani sa alcatuim o baza de date de CV-uri valoroase.

  Sorin initial am intentionat sa iti dau satisfactie, insa a trebuit sa ii raspund Elei si nu m-am putut abtine sa nu iti transmit si tie un mesaj.
  Eu insist sa studiezi mai atent, eventual sa vezi datele la care au fost scrise aceste 2 articole (iti dau si un indiciu, la datele respective din NB nu plecase decat Orlando). Abea dupa ce s-a anuntat in presa decizia lui, s-au facut demersurile pentru infiintarea diviziei de internet a MP.

  Bafta multa la aman2! 🙂

 10. Buuuun. regele negru este la e8, pionul alb este la f7.
  Sah.
  Regele muta de la e8 la f7 🙂
  Pentru pion in momentul asta s-a terminat jocul.

  Regele nu posteaza.

  Eu am fost in ambele echipe, i-am vazut fani netBridge, acum fani MP Interactive. Daca ar fi fost in aceasi echipa s-ar fi inteles bine 🙂

  Privesc nitel mai detasat si nu pot sa nu observ ca ar trebui sa aveti niste critici mai de esenta. Ok, i-a scapat degetul pe tastarura si a zis ceva de o spervizare, dupa care a spus ceva de o mea cupla si de amandoi.ro, o intamplare.

  Ti se pune steagul alb cu rosu in brate. Ce faci? Incepi sa strigi alb-rosu! Alb-rosu! Ti se pune steagul alb-verde in brate. Incepi sa strigi alb-verde! Alb-verde! Pentru unii asta inseamna jenant, pentru mine e distractiv.

  Va cunosc personal pe amandoi. Imi sunteti simpatici. Va certati pe apa de ploaie si pe chestii pe care le controleaza altcineva.

  Eu zic sa scrii ceva in care crezi. Sa facem piata obor din net? Stim toti ca nu asa ar trebui sa fie.

Adaugă comentariu