Haideti sa discutam despre bloguri si politica!

Asociatia pentru Tehnologie si Internet – APTI si publicatia dedicata industriei online, Link2eCommerce, va invita la o masa rotunda din seria de intalniri lunare Internet fara cravata.

Aceasta se va desfasura sub titlul Politica Online – Ce se intampla cu blogurile politicienilor dupa campanie si va avea loc joi 27 noiembrie 2008, incepand cu ora 18.30, la Jadoo (vezi harta). Pentru a confirma participarea, accesati acest link.

Va fi o discutie informala reprezentanti ai Internetului romanesc, din zona publicitatii si marketingului pe Internet impreuna cu politicieni, candidati sau nu in actuala campanie electorala.

Scopul principal al intalnirilor Internet fara cravata, este de a purta discutii eficiente, intr-o atmosfera relaxata, despre industria online din Romania, problemele, solutii si viitor.

Cum poate (este) folosit Internetul si in special blogurile dupa campania electorala? Ce ramine dupa folosirea lor ca instrument de promovare in campanie? Care sunt de fapt planurile concrete ale politicienilor cu bloguri? Sunt doar cateva dintre intrebarile la care vom incerca sa aflam un raspuns.

Prin urmare, ne vedem joi!

Recomandări

Un comentariu

  1. […] la Internet fara cravata , eveniment organizat de APTI, m-am simtit excelent. Chiar excelent! Am discutat, am ras, ne-am […]

Adaugă comentariu