Recomandări

8 comentarii

 1. Adrian

  Sa nu exageram; a picat cateva ore si din cauza ISP-ului, INES.

  De aici pana sa pui astfel de intrebari retorice e cam mult.
  Cu ce ai compara ? Cu Trafic.ro, care pica in cascada, zile la rand ?
  Cu analytics, care are in spate infrastructura redundanta a Google ?

  Cifrele respective pot fi ff. usor extrapolate, FARA sa afecteze raportul lunar; s-a mai intamplat in cazul punctual, al unui singur site.

 2. Oricum, in cazul in care serverul brat nu raspunde la cereri, datele se pierd, indiferent de faptul ca scriptul este pus sau nu.

  Doar ca, daca scriptul este pus, se incarca pagina mult mai greu…

 3. Cristi

  Azi de dimineata toate ziarele online mergeau incredibil de greu tocmai din cauza scriptului BRAT. Iata cum ‘masuratorul’ de audienta iti scade audienta.

 4. […] Google Analytics (si daca nici Google nu are infrastructura, atunci traim cu totii in Matrix), nici trafic.ro. SATI ofera. ti-a placut? […]

 5. @Adrian,

  Pe ce te bazezi cand spui ca trafic.ro pica in cascada zile la rand? Poti te rog sa-mi demonstrezi cu exemple clare din ultimul an ?

  Sunt satul de discursuri de-astea becaliene.

 6. @Dragos Roua,

  Trafic.ro ofera 100% rambursare a taxelor platite pentru utilizarea serviciilor sale, in cazul unui singur minut de downtime pe an. Procentul pe care il ofera Google Analytics nu-l stiu.

 7. Adrian

  Nu mai folosesc Trafic.ro pe site-uri de 6 luni, deci oricum este sub un an, dar imi aduc aminte de prea desele rateuri generale sau locale, in fct de ISP-ul vizitatorului.

  Daca Trafic.ro ar arata statisticile publice pe ultimul an/zi, iti identific punctual perioade nefaste prin toamna.
  Nu incerca sa vinzi castraveti la gradinar !

  Daca erai si user extern vai de mama ta pana se incarca scriptul Trafic.ro prin canalele darnice de la RDS.

  Deja comparatia Trafic.ro vs Brat nu mai are rost.
  Apele s-au limpezit mai repede decat ma asteptam.

  Cine are un site si tinteste zona de advertising online, nu mai are de ce sa foloseasca Trafic.ro

  Poti spune ca Trafic.ro este alternativa saracului, iar asta reiese clar din numarul playerilor importanti care au iesit din sistem (neogen, softpedia, mirabilis) sau care au anuntat ca vor iesi (gsp).

  Astea fiind zise, alternativa profi si gratuita este Google Analytics, deci DE CE as folosi serviciul Trafic.ro ?

  Singurul raspuns ar fi: ca sa ma compar cu site-uri care abia conteaza in industrie sau sa ma mandresc la priteni cu traficul meu.

  Pana la urma fiecare serviciu are tipul sau de client, dar importanta serviciilor Trafic.ro pur si simplu s-a evaporat din pucntul de vedere al pietei de publicitate online.

 8. @Adrian
  De ce atata frustrare pe ceva ce nu e obligatoriu? Daca ai fost in trafic candva si acum nu mai esti, de ce simti nevoia sa arunci cu noroi?

  Lucrez la trafic de aproape 2 ani. Niciodata n-am inteles puseurile astea de frustrare din partea unora pe un serviciu gratuit…

  Nici pe tine nu te inteleg. Imi pare rau.

Adaugă comentariu