Din cate click-uri poti dota o sala de operatii?

Asociatia Inima copiilor isi propune sa utileze o sala de operatii si un salon pentru terapie intensiva postoperatorie in cadrul spitalului Maria Sklodowska Curie (fost Budimex). Cu totii putem ajuta.

Pentru copiii cu probleme cardiace grave exista o singura solutie: interventia chirurgicala – adeseori urgenta si foarte specializata.

In tara noastra se nasc anual peste 900 de copii cu probleme cardiace grave, iar pentru ei exista prea putine centre in care pot fi operati si tratati.

Este nefiresc, complicat si mult prea costisitor sa trimitem toti copiii bolnavi pentru tratament in strainatate. Uneori e imposibil! Uneori e foarte urgent!

In partea de sud a tarii nu exista nici centru de cardiochirurgie pediatrica.

exista o aripa de spital nou construita unde urmeaza sa functioneze primul departament de chirurgie cardiaca din Bucuresti dedicat exclusiv copiilor.

Proiectul are sprijinul Ministerului Sanatatii, al conducerii Spitalului si este impins inainte de specialisti care doresc sa vina si sa lucreze in noul departament. Ceea ce poate parea incredibil este ca unii dintre ei se intorc din strainatate ca sa le fie de folos copiilor nostri.Ne propunem, cu ajutorul vostru, sa strangem cel putin 500.000 EURO, suma minima cu care departamentul poate incepe sa functioneze. Cum puteti sa ne ajutati aflati in pagina AJUTA-NE!.

Poti afla mai multe despre proiect si de pe blogul Inima Copiilor.

Recomandări

Adaugă comentariu