Dezbrac-o pe Loredana Groza!

Fa o fapta caritabila de Craciun si las-o fara rochie pe Loredana Groza!

Rochia Loredanei Groza este marca Rozalb de Mura si a fost purtata de vedeta o singura data la un eveniment monden din show-biz. Tinuta se afla in stare exceptionala, este marimea 38 si culoarea gri. Pretul estimat al obiectului este de: 4000 RON

Este vorba, fireste, de o noua licitatie organizata in scop caritabil de catre Okazii.ro. O licitatie la care pariticipa Loredana Groza si Mirela Zeta (“Mondenii”).

Pentru cel mai mare site de comert online din Romania, licitatiile caritabile reprezinta deja o traditie de Sarbatori. In anii trecuti, numeroase personalitati din viata publica – artisti, sportivi, vedete de televiziune – au donat obiecte personale ce au fost apoi licitate pe site in scop umanitar.

Cele doua vedete au raspuns initiativei Okazii.ro si au pus in vanzare pe site o rochie, respectiv un cos de picnic. Sumele obtinute in urma licitatiei vor fi donate Asociatiei Sf. Stelian, asociatie cu o experienta de peste 15 ani in proiecte sociale si umanitare.

Recomandări

2 comentarii

  1. Mno, una e s-o dezbraci pe Loredana, alta e s-o lasi fara rochie. Sa inteleg ca Sorin Tudor are nevoie de ceva trafic de puberi? Un micut SEO sexos? 🙂

  2. Sorin Tudor

    @ Stash,

    Nici chiar asa!!! 🙂 Insa, ok, intepatura e meritata! Ouch! 😉

Adaugă comentariu