Departe de mine gandul…

 1. Evenimentul Zilei preia ideile pe care le-am exprimat in cadrul unui interviu difuzat, pe 23 iunie, pe Antena 1 si le dezvolta intr-un material de o pagina. Daca pe mine era oarecum firesc sa nu ma citeze, cu Antena 1 ce au avut?
 2. Tot la capitolul “oarecum firesc sa nu ma citeze”: Gandul scrie si el despre Vrajitoare si citeaza Hotnews (care, spre deosebire de unii bloggeri, m-a citat).
 3. La aproape un an de la ziua in care ne-am vazut pentru prima oara, ma reintalnesc cu Ionut. De data aceasta in paginile Cotidianului (concediu placut si distractie cat cuprinde, clickio!).

[Actualizare:]

4. Victor imi atrage atentia ca Jurnalul ma citeaza pentru postul de aici. Iertare pentru aceasta scapare si, din partea mea, numai vorbe bune! ­čÖé

Recomand─âri

3 comentarii

 1. Enjoy it…

  Candida┼úi bine! – T─âtaru l-a cump─ârat pe Dumnezeu

  Compania care s-a ocupat de imaginea ┼či campaniile electorale ale lui Traian B─âsescu, GMP Advertising, care controleaz─â site-ul basescu.ro, a achizi┼úionat ┼či domeniul dumnezeu.ro. ├Ämputernicitul companiei este Oana Boureanu. Informa┼úia a fost prezentat─â, ├«n premier─â, pe blogul http://sorintudor.ro. ├Äntreb─ârile pe care ┼či le pune cu umor titularul blogului sunt dac─â o fi acceptat Dumnezeu s─â candideze sau dac─â B─âsescu ┼úinte┼čte mai sus (date fiind recentele sale afirma┼úii privind voin┼úa Creatorului referitoare la rezultatele referendumului). (Eliza Popa)

  http://www.jurnalul.ro/articole/96959/romania-in-cinci-minute

 2. Spune-mi ca nu vei deveni vreun analist IT sa ajungi pe la toate emisiunile ­čśÇ

  Sa-ti cer un autograf de acum, poate valoreaza mult peste vreun an sau doi;))?

 3. Sorin Tudor

  @ Mircea,

  Dupa cum spuneam: departe de mine gandul! ­čśë

Adaug─â comentariu