Cum se spune online in maghiara?

Ne place sau nu, dar intre campania online a UDMR-ului si campania online a mioriticelor noastre partide exista cam tot atatea asemanari ca intre Budapesta si Caracal (dar Caracal mai la periferie).

Dupa cum ne-au obisnuit, fratii nostri intru palinca si gulas cer autonomie in Transilvania, insa o cer de pe un site cu un design european, cu blog de campanie, prezentare unitara a candidatilor (fiecare cu declaratie video si galerie foto – exemple aici si aici), pagina pe Youtube si chiar si o sectiune in limba romana pentru “vizitatorii minoritari”.

Si uite asa, in timp ce “majoritarii” isi paseaza de la unul la altul caltabosii si acuza securistii de pe globuri, UDMR ne ofera o lectie de marketing politic online.

Pentru “subtitrarea” de la primul spot, click aici. ­čśë

Recomand─âri

4 comentarii

 1. Bálint

  Cand am vazut postul pe Google Reader, la asta chiar ca nu m-am gandit. Am crezut ca va fi iar un post discriminatoriu, dar noroc ca n-a fost asa. Ai dreptate chiar au un site european. Si pe mine m-a surprins cand l-am vazut prima data.

 2. Sorin Tudor

  @ Bálint,

  Trebuie sa invatam sa ne respectam mai mult si sa ne “imaginam” mai putin. Poate ca, daca avem putin noroc, online-ul va reusi sa ne apropie mai mult decat ciardasul.

  In rest, dupa cum zice sloganul, “numai respect!”.

 3. Sper sa fie asa cum spui tu. Respect.

 4. suntetzi cu capu’, fratzie. rau.

Adaug─â comentariu