Recomandări

7 comentarii

 1. Asta a aparut in ultimele zile de campanie (daca nu chiar ultima).

  Totusi eu sunt curios cine isi asuma dezastrul de la PNL. Oare capetele de lista sau “desteptii” care au facut listele si campania?

 2. Cum am reusit noi toti sa ajungem in situatia asta, Sorine? Asta e intrebarea…

 3. Sorin Tudor

  @ Oxygen

  Nu era normal ca atunci sa apara?! 😉 Cat despre PNL… imi voi spune si eu opinia ceva mai in detaliu…

  @ Dragos,

  Raspunsul meu este ca Traian Basescu este primul (si, momentan, singurul) roman care este perceput ca vedeta. Voi detalia in curand, cred ca o sa-ti para interesant.

 4. bpf liberalul

  Domnule Crin ANTONECU nu vrem sa duci de rapa PNL prin actunile tale dictatoriale chiar si la intocmirea listei candidatilor pentru Parlamentul European.CREZI CA SUNT RELEVANTE NICULAI si prietena ta ADINA VELEA.? Noi liberali de rand care nu dorim nici functii in partid te rugam sa te gandesti bine daca nu vrei sane parasesti. Tu nu vei fi capabil sa-l invingi pe Traian Basescu la alegerile prezidentiale. Te rugam sa pleci repede. Iti multumim anticipat ca ne vei parasi.

 5. gianina

  Felicitari Eba, ne-am saturat de alternantza la guvernare, de cei care se rotesc tot ei intre ei,fara a ameti, din patru in patru ani. de aceleasi figuri care de 20 de ani jefuiesc Romania, o devalizeaza si nu le pasa de omul de rand. Acesta este tristul adevar. Felicitari Eba, avem nevoie de oameni noi cu alte mentalitati,nepervertiti de doctrine comuniste. “SUCCESURILE” sunt pe buzele tuturor, acest plural mai devreme sau mai tarziu va fi acceptat de toti si va fi cuprins in DOOM, pe cand “serviciurile” nu au nici o sansa, nici “prularurile”
  PNL-ul s-a dovedit o trista amagire si nu numai acum ,ci si de-a lungul istoriei!

 6. Cristi

  sper ca Gianina are doar un simt dezvoltat al umorului.

 7. Mircea

  Mai oameni buni ! Chiar poate cineva sa ia in serios candidatura ca independent a doamnei “succesuri”??!! Sa fim seriosi si lucizi, totul este doar o repetitie pt la toamna, dar nu in vederea unei candidaturi independente a basescului (asa cum multi sunt tentati sa creada), ci pt a verifica daca partidul actioneaza ca o armata disciplinata in vederea alocarii unui anumit procent de voturi catre Vadim pt a facilita accederea acestuia in turul 2 unde va fi spulberat de Basescu, in favoarea caruia probabil va vota pana si Bombonel (cam asta ar fi scenariul). Este foarte amplu acest scenariu si a inceput cu arestarea lui Gigi (pt un motiv care sa-i dea statutul de victima, cand de fapt daca am fi judecat rational, ne-am fi dat seama din prima clipa ca daca se dorea cu adevarat arestarea oierului, ar fi fost suficiente motive serioase), eliberarea in vinerea mare, aderarea la PRM si formarea “imbatabilului” cuplu Vadim & Becali, alegerea lor (nu am convingerea ca asa cum s-a “lucrat” in folosul EBei nu s-a facut putin turism si pt cuplul nou creat), faptul ca la festivitatea de ieri, Basescu a refuzat ostentativ sa ciocneasca un pahar de sampanie tocmai cu Vadim si Becali ( dorind prin acest gest sa intareasca convingerea ca relatiile dintre ei sunt cel putin glaciale – cand de fapt cei 2 vor fi stalpii de sustinere ai Basescului pt a castiga alegerile), faptul ca aseara la iRealitatea, in ciuda caracterului sau vulcanic, Vadim nu a debitat nici un fel de invective la adresa gestului mai mult decat nepoliticos al sefului statului. In concluzie, ca sa descifram tot acest angrenaj alambicat nu trebuie decat sa studiem cu atentie toate miscarile si declaratiile becaliste si vadimiste. Basescu e mai greu de citit dar cei doi pot fi mult mai usor descifrati. Pana si faptul ca aseara a venit Vadim singur la emisiune, cand de fapt invitatia fusese facut si lui Becali, spune f f multe. Stim bine cu totii cat de mult iubeste oierul sa se vada pe sticla si sa fie buricul pamantului, singura explicatie ca asa brusc l-a apucat oboseala si l-a trimis pe Vadim sa vorbeasca in numele lui ne face sa credem ca de acum inainte Gigi va cam avea interzis la prea multe comentarii politice. (nu prezinta garantii ca nu-l ia gura pe dinainte si e pericol sa strice toate planurile)..

Adaugă comentariu