Clovnul natiunii naste monstri

Nu știu ce e mai trist pentru România: faptul că Traian Băsescu este președintele țării sau faptul ca o mare parte dintre jurnaliști par contaminați de virusul prostiei…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AIFfKJQ0FvE[/youtube] Cel puțin la asta mă gândesc văzând amploarea pe care o dau jurnaliștii gogomăniei debitate ieri de Traian Băsescu. Sigur, personajul cu pricina este ocupantul jilțului de la Cotroceni și, ca urmare, o astfel de dovadă de beție intelectuală a cuvintelor trebuie semnalată de către jurnaliști.

Se uită însă că Traian Băsescu este cel mai rudimentar președinte pe care l-a avut România în ultimii 20 de ani. Și că este este politicianul care, la deschiderea anului școlar, le spunea elevilor: “Aveți un președinte care nu a fost premiat niciodată până în clasa a XII-a. Și acum când văd un profesor, cred că o să-mi pună un patru”.

Prin urmare, la ce vă așteptați de la el? La citate din Truman? Dacă această gogomănie ar fi fost rostită de vreun intelectual, aș fi înțeles să i se dea importanță, însă, venite din partea lui Traian Băsescu, cuvintele ar merita să fie menționate cel mult la pagina cinci, sub rubricile de profil.

Și, dacă tot am pomenit de jurnaliști: de ce Dumnezeu e atât de greu să realizezi că singurul scop al gogomăniei cu pricina este să distragă atenția de la negocierile privind cele “opt județe plus Hargita și Covasna așa cum sunt, neunite”?!

(sursa foto: Baricada)

Recomandări

2 comentarii

  1. Cristi

    ma simt mahmur.

    1. Sorin Tudor

      Tocmai asta e ideea: tu te simti…

Adaugă comentariu