Cea de a doua întâlnire cu Sorin Tudor

Vis vs. realitate – aceasta va fi tema de discuție a “întâlnirii amicale” din data de 3 septembrie (ora 19:00).

Cu toții visăm. Și tuturor ni se întâmplă, din când în când, să ne surprindem visând cu ochii deschiși. Și, deși visul face parte din viața noastră, societatea în care trăim pare a marginaliza visătorii și a promova doar “pachete promoționale de vise”. Și începem astfel să visăm în tipare și să promovăm aceste tipare ca și când ar fi singurele care ne-ar caracteriza.

Cum integrăm visul în realitățile noastre? Și cum integrăm realitatea în visele noastre? Acestea sunt punctele de la care vă invităm să pornim discuția din cadrul celei de a doua întâlniri amicale cu Sorin Tudor.

Precizări: nu este vorba nici de vreun seminar, nici de vreo conferință; în cadrul întâlnirilor amicale participanții se vor așeza în jurul unei mese (la o terasă sau în interior, în funcție de condițiile meteo), își vor comanda ce doresc și vor discuta prietenește, încercând, pe cât posibil, să nu se îndepărteze prea mult de subiect, să își tragă propriile concluzii și, eventual, să își lărgească aria de înțelegere. Numărul de participanți este limitat (va trebui sa ne auzim între noi ca orice alt grup de oameni așezați la o masă, prin urmare nu putem ocupa un spațiu prea mare).

Așadar…

Când? Joi, 3 septembrie.
La ce oră? La ora 19:00.
Cine poate participa? Oricine este interesat, nu contează dacă ne cunoaștem sau nu.
Cum se face “înscrierea”? Prin comentarii (fie aici, pe blog, fie pe facebook).
Cum se face “selecția” participanților? Confirmările se vor face în ordinea înscrierilor.
Unde ne întâlnim? Într-o zonă centrală care va fi comunicată, în privat, fiecărui participant.

Ne vedem joi?

Vis-vs-realitate

Recomandări

Un comentariu

  1. soso

    daca ma mai primesti 🙂

Adaugă comentariu