Blogul lui Nastase: 350.000 de vizite!

Facand un ocol al blogului in 90 de zile, Adrian Nastase ofera o informatie extrem de interesata:

As vrea, de altfel , sa va anunt ca au trecut 90 de zile de cand am inceput dialogul nostru, timp in care ati facut peste 7000 de comentarii, iar blogul “nostru” a fost vizitat de peste 350000 de ori.

Oare cati dintre vizitatorii blogului au o parerea mai buna despre Adrian Nastase decat acum trei luni? Si cati dintre membrii PSD care ii viziteaza blogul sunt acum de partea sa?

Daca ne luam dupa Technorati, este un blog despre raspunsuri

Recomandări

34 comentarii

 1. Stimate , domnule ADRIAN NASTASE, va rog sa-mi permiteti sa va sesizez teama pers. cu handicap ca putinele drepturi primite prin legea 448/2006, sint incalcate. Ma numesc OANA CORNELIA , locuiesc in Timisoara str. Icar nr. 14 ap.6, sint pensionara la limita de virstra cu handicap accentuat, si am vazut si auzit , ca in toate comunicarile care precizeaza despre noul sistem de COPLATA in Sanatate si taxa pt. sanatate de 5.5%,in lista cu scutiri nu sint cuprinse si aceste persoane nevoiase . Cunosc ca legea 448/2006 la art. 10 prevede ca Pers. cu handicap beneficiaza de asistenta de sanatate gratuita de compensare de medicamente atit in spitale cit si in tratamentul ambulatoriu , si atunci de ce trebuie sa platim aceste taxe, si de ce nu sintem trecuti si noi pe listele de scutiri la plata. Ma tem ca vom pati ca si cu legea 360 /2oo9 se prevedea scutirea de impozit pe veniturile pers. cu handicat , care a durat doar o luna si a fost abrogata, si abea dupa mari greutati a fost din nou repusa in functiune dar am pierdut drepturile pe 5 luni . Va rog daca avati posibilitate sprijiniti-ne sa beneficiem de aceste drepturi . Cu deosebita consideratie VA MULTUMESC .

 2. bota serafim nicolae

  stimate domnule Adrian Nastase, ma numesc Bota Nicolae , sunt presedinte de organizatie al PSD Balc si as dori sa aflu o modalitate prin care sa pot discuta direct cu dumneavoastra!!
  ID-ul meu de mess este bota_serafim@yahoo.com !!
  VA MULTUMESC!!

 3. un ploiestean

  Domnule Adrian Nastase ,va rog sa nu va suparati dar nu cred ca toate mijloacele de combatere au fost epuizate ,in lupta politica bineinteles, cu partidul aflat la putere ,asa cum mentiona domnul Melescanu,in cadrul unei emisiuni televizate.Dar daca veti reusi,ceea ce sincer va doresc,impreuna cu celelalte partide politice,veti avea foarte multa treaba.Cred ca resursele nationale trebuiesc protejate .Iar cei ce se fac vinovati de frauda aspru pedepsiti,indiferent daca acestia se vor afla printre sustinatorii dumneavoastra.Nea Jenica Iliescu are cea mai mare vina si trebuie sa plateasca.E timpul sa facem si noi odata curatenie.Mult succes !

 4. catalin bacau

  scapatine de piratul de la cotroceni si piticul atomic din cluj

Adaugă comentariu