Blogosfera: lansari si evenimente

1. Primul blog al unui sindicat apartine Sindicatelor Transportatorilor Feroviari din Romania.

Am decis sa ne facem blog nu pentru ca este la moda ci pentru ca internetul a devenit unul din cele mai facile mijloace de comunicare. Dorim sa comunicam cu sindicalistii nostri dar si cu cei care nu ne cunosc si cred despre sindicalistii  ca au doar revendicari si fac greve.

Un proiect realizat de la cap la coada de Ioan Enache.

2. Re:Fresh organizeaza prima editie Re:Seminar astazi, de la ora 18:30, la Orange concept store.

Am ales ca prima editie sa se concentreze pe tema problogging-ului deoarece cred in faptul ca bloggerii cu experienta din Romania se vor pozitiona pe nise clare, in functie si de specializarea fiecaruia din off-line.

Invitatii primei editii a Re: Seminar sunt Cristina Chipurici, project manager monden.info, Cristina “Joe” Popov, brand manager IBU ProTV, Alexandru Negrea, problogger eMag ProfitShare si Vali Petcu, problogger.

3. Dupa ce a lansat gadgeteer.ro, Cristi Manafu anunta Blogger Relations Survey.

Cum blogosfera s-a dezvoltat destul de mult si actiunile de PR si advertising au crescut in zona, am decis ca anual sa fac sondaje dedicate: unul pentru comunicare si unul pentru publicitate. Ii invit asadar pe toti posesorii de blog sau cont pe Twitter (Cirip.ro, Tumblr, Posterous etc.) sa raspunda chestionarului Blogger Relations Survey.

Recomandări

Un comentariu

  1. Multumim mult pentru mentionare,

    FSTFR

Adaugă comentariu