Blogaria-da, Blogaria-nu…

Asadar, Blogaria fuse si se duse. Si, sarind peste “pagina pentru eternitate”, Iulian Comanescu o expediaza in cateva cuvinte:

Una peste alta, desigur ca Neogen are probleme de imagine pe care a vrut sa le rezolve cu vederea asta la fata, ca orice chestie mare – si mai ales ca orice chestie care a mai calcat pe-alături in viata ei institutională, ceea ce inseamnă in ultimă instanta tot orice chestie mare din Romania.

Sunt convins ca Iulian are dreptate. Si cred ca Blogaria este doar partea vizibila a unei strategii de imagine pe care Neogen o are deja in derulare. O strategie previzibila si asezata. Si o campanie a carei frumusete nu este data de raportul costuri/idei creative aplicate, ci chiar de faptul ca aceasta campanie exista.

Pentru ca a derula in .ro o campanie de imagine coerenta – chiar si pe un buget care, probabil, ar amuza orice agentie de relatii publice din offline – reprezinta inca un semnal ca online-ul se maturizeaza. Un semnal pentru care Neogen merita felicitari.

Nota: Ar fi pacat sa scriu despre Neogen fara a glumi putin. Asa ca imi aduc aminte ca s-a tot scris despre cum Neogen creste in Trafic atat de pr0nt prompt. Venit din Blogaria, Zoso da un exemplu de user-generated content aici. Iar eu astept cu interes sa vad ce a filmat Piticu

Recomandări

6 comentarii

 1. da, sa ajung acasa sa ma apuc sa editez si sa codez

 2. valentin

  atat il mai vedetizati pe nimicul ala de zoso…

  s-a laudat in enspe mii de posturi ca el nu se duce la actiunea neogen, dar se pare ca acele posturi erau doar sa-si mai faca niste reclama ieftina cu cine e el.

  ai tu grija tudore sa fie zoso cat mai influent, si in curand va veni randul netbridge sa fie facut de kkt aiurea de cimpanzeu. ai vazut ca nu stie multa carte, si pt niste auto-reclama si teribilism ar face orice.

 3. A fost o actiune de imagine reusita, si da, e un semnal pozitiv pentru piata.

  Cat despre user generated content …. 😀 las-o asa

 4. Sorin Tudor

  Vai, Mircea, cata discretie! 😉

 5. n-am mai scris de netbridge, deci sorin ma plateste bine.

 6. Sorin Tudor

  @Zoso,

  Si te-am rugat ca asta sa ramana micul nostru secret! Amuzant va fi cand vei mai scrie despre Netbridge, iar eu voi continua sa te “vedetizez”. Oare se va spune ca ma platesti tu pe mine?

  @Valentin,

  Fara suparare: nu mai pune lucrurile la suflet chiar asa. Suntem in Internet, omule! Si ce ar fi Internetul fara putin amuzament?

Adaugă comentariu