BizCamp, editia a VI-a

“Editia a VI-a BizCamp se va desfasura in aceasta toamna pe 15 – 16 noiembrie, la Hotel Intercontinental, cu un nou program dedicat tinerilor aflati la inceput de cariera. Evenimentul vine in intampinarea studentilor cu teme si subiecte actuale, cu oportunitati de dezvoltare si cunostinte din domenii variate, creand un mediu propice formarii profesionale a tinerilor.

Prin instrumentele moderne si complexe, conceptul unic, conferintele si workshopurile gandite pe domenii noi si de referinta pentru tineri,  BizCamp vine cu noutati  in fiecare editie.

Oameni, resurse, oportunitati. Temele principale ale acestei editii, Career Strategy, Life and Goal Management, Emotional Inteligence, Personal Branding, vor fi prezentate  in cadrul conferintelor de specialisti, reprezentanti din companii sau experti. In cadrul workshopurilor, prin studii de caz, discutii si dezbateri, studentii interactioneaza cu oameni din corporatii, au acces la know-how-ul si cultura specifice acestora, avand posibilitatea sa se identifice si sa se conecteze la valorile unui viitor angajator.

O editie de nota 10!  Ghidul de Cariera, publicatie care completeaza  BizCamp, a ajuns la a 10-a editie, o editie aniversara care vine in intampinarea studentilor cu articole si noutati  pentru orientarea profesionala, dezvoltarea personala, sfaturi, experiente, articole motivationale si interviuri prin care companiile se deschid in fata acestora, dar si surprize si premii pentru toti tinerii.

Networking si inspiratie! Un eveniment dinamic pentru studenti si tineri, cunostinte noi,  actualitati studentesti , joburi si internshipuri, companii de top , reprezentanti din companii dornici sa impartaseasca know how-ul  si gata sa deschida portile tuturor celor care–si doresc o cariera alaturi de oameni si companii mari. Prin mediul pe care il creeaza, evenimentul este un prim pas pentru tineri sa ia initiativa, sa isi descopere potentialul, sa isi stabileasca obiective, sa isi aleaga modele cu scopul de a avea traseul profesional dorit.

Inscrierile pentru BizCamp – conferinte si workshopuri – se fac pe site-ul: bizcamp.inspirebusiness.ro, unde tinerii vor gasi informatii noi, suprize, premii si programul editiei a VI-a.

Inspire Business pregateste prima editie nationala BizCamp! Incepand din 2012, BizCamp ajunge si in alte orase din dorinta de a fi un punct de sprijin pentru tinerii din mai multe zone din tara. Echipa Inspire Business doreste sa extinda conceptul de BizCamp pentru ca  mai multi tineri sa poata sa acceada la o cariera de succes. Orasele alese sunt centre universitare din  Iasi, Cluj si Timisoara.”

(comunicat de presa BizCamp)

Recomandări

Adaugă comentariu