A Bigger Brand

Daca nu ati fost la Rolling Stones ati pierdut 25 de ani din viata (Alex). Rolling Stones. Jagger, Keith, Ron, Watts si compania au oferit un concert de zile mari (Pam Pas). Spre deosebire de Depeche Mode anul trecut care au cantat corect si au plecat, cei de la Rolling Stones au vorbit in romana, au incalzit publicul, au facut glume in romana si au dovedit ca anii de experienta in showbiz conteaza (Orlando). Jagger e tanar ca la 16 ani, se misca pe toată scena de la cap la coada si danseaza ca un adolescent (Zoso).

Evenimentul Zilei a tiparit programul concertului si au uitat sa puna in brosura si componenta formatiei; noroc ca si-au pus insa caseta cu echipa lor redactionala (Claudiu). Si intre toti oamenii astia de pe langa noi, apare o blonda care ti se pare ca seamana cu cineva si nu stii exact de unde o stii. Este prima-fiica din Romania, sange din sangele tatalui ei, domnisoara Ioana Basescu, din clanul Basescu (Nina). Mr. Robert Turcescu si Oana Sarbu nu s-au simtit bine intre plebei si au tulit-o spre zari mai rarefiate de d-astia de la pixul de jos. Domniile lor aveau locuri in sectorul 44, undeva in zona randului 8. Tot in zona a stat si nu i-a cazut rangul Dan Turturica (Adrian).

Doua ore intr-o lume paralela. Unde muzica si adrenalina rule (Oana). N-am cuvinte să laud, în primul rînd, spectacolul oferit: showul de lumini, sunet, artificii, imagini video, explozii pirotehnice. Impresionant (Cristi). S-a terminat şi asta. Concertul asteptat de mine inca din vremea liceului (Mikutzu). Cand am ajuns acasa primul lucru a fost sa citesc noul post al lui Tudor Chirila (Vama) despre acest concert. Mi-au dat lacrimile si nu se putea ca aceasta seara sa se termine mai frumos (Florin).

Rolling Stones. Dupa aceste cuvinte nimic nu mai poate fi adaugat.

[Actualizare:] Pe aceeasi tema, B. Blagu pentru Hotnews.

Recomandări

Un comentariu

  1. Frumos zis, frumos….

    Ce inseamna profesionismul…. ne face pe toti sa oferim respectul meritat. Pacat ca avem parte de el atat de rar.

Adaugă comentariu