Pamfletul lui Geoana si Romanul lui Petre

1. Chinezu rade in hohote privind cel mai recent sondaj ATLE. Sondaj? Eu as fi jurat ca e un pamflet:

Cel mai potrivit premier este Mircea Geoana – 19,8%, urmat de Theodor Stolojan – 18,4%, Calin Popescu Tariceanu – 8,5%, Marko Bela – 4,4%.

2. Evenimentul Zilei zice ca Petre Roman ar putea candida, din partea PNL “întrunul dintre colegiile rezervate românilor din afara graniţei”.

Sigur, strategia PNL de a arata ca fostii apropiati il parasesc pe Basescu (care, prin urmare, e rau) pentru a veni alaturi de PNL (care, prin urmare, e bun) ar putea fi speculata elegant in campanie. Iar Petre Roman e celebru. In felul sau: priviti-l pe PerfectPeople.net si pe FamousWhy.com). Iar daca va ajunge in Parlament ca urmare a voturilor venite din Spania ar respecta, intr-un anume fel, o traditie de familie

3. Tot Evenimentul Zilei aduce in mainstream cel mai halucinant caz de neprofesionalism jurnalistic. Un caz soldat, cu suspendarea unei emisiuni de pe Antena 2.

Zoso, Terminatorule!

4. Dan este somat sa isi inchida blogul de niste neni care ofera noi valente cuvantului tembelism:

Să ştii că avem toate datele necesare pentru a pornii procesul în instanţă. (Avem numele şi numărul tău de telefon).

Recomandări

Un comentariu

  1. […] Chinezul Evenimentul Zilei dacy StarsStreet Ziare.ro Click.ro Dece Urzi Enkumber Sorin Tudor Fluture Antimiorita O sa mai adaog pe masura ce treaba se ingroasa. NOTA: Evident, treaba a […]

Adaugă comentariu