Crin Antonescu: forta este in mine

Crin Antonescu si-a lansat programul pentru alegerile prezidentiale. O lansare impanata cu greseli de comunicare mai mici sau mai mari. Spune Crin Antonescu:

Cele mai incomode intrebari – si ma doare -, intrebari care exprima anumite indoieli, sunt urmatoarele: daca am forta, daca am solutii si daca am sansa de a deveni presedintele Romaniei. Sunt aici ca sa raspund acestor intrebari si raspund acestor intrebari: da, am forta! Forta mea este in mine, nu e in oameni ascunsi in spatele meu, cu jocurile si interesele lor. (Sursa: HotNews)

Cum sa recunosti la scena deschisa ca intrebarile cele mai incomode sunt legate de fundamentele candidaturii tale?! Si cum sa recunosti la scena deschisa ca “oamenii ascunsi in spatele tau” fac “jocuri” si au “interese”?! Este doar un exemplu. Un alt exemplu gasiti la Cristi Sutu.

Adaugati acum si ce spune Evenimentul Zilei

Un program, mai degrabă, potrivit pentru Palatul Victoria şi inspirat din tezele lui Dinu Patriciu.

si parca incepem sa avem imaginea unei actiuni “nu prea reusite”. Si, din pacate, timpul ramas pana la alegeri nu este deloc generos…

(Sursa video: YouTube – CrinAntonescu’s Channel)

Recomandări

8 comentarii

  1. Nu ca as fie eu mare fan PNL, dar faci o greseala de interpretare.

    Intelesul afirmatiei “nu e in oameni ascunsi in spatele meu” difera de “nu e in oamenii ascunsi in spatele meu“, afirmatie pe care o analizezi …

  2. Sorin Tudor

    @ Cornel,

    Nu se pune problema de a interpreta gresit. Ci de a comunica gresit. Fireste, ai dreptate in ceea ce spui. Insa o parte dintre oameni vor intelege mesajul cum am aratat mai sus. Pe scurt: oamenii nu au vreme / nu vor sa analizezi. Inteleg bine sau gresit. In campanie (si mai ales in cadrul unui eveniment care nu a fost organizat in pripa) nu iti permiti sa faci afirmatii care pot fi interpretate cu atat de multa usurinta.

  3. moshu49

    ce-mi place: “…forta este in mine”… si’n uzine, bey! 😉
    cum de la candidatura bãtrînului Ratiu nu m-a mai scos nimeni la vot, nu se va întîmpla nici acum si multi ani dupã.
    trebuie sã fii cretino-schizofrenic sã-i mai crezi! 🙁

  4. […] importanta acuza si o constatare a faptului ca este un presedinte slab vine de la Sorin Tudor care puncteaza greselile de comunicare. Cristian Sutu spune ca sloganul presedintelui Antonescu  […]

  5. Oare vrea sa transmita faptul ca e cat se poate transparent si ca nu are nimic de ascuns? oare vom avea parte de dezvaluiri in aceasta campanie?

  6. Gabriela

    Sa mai adaugam ca minte si cand spune ca forta e in el ? Vreau sa vad si eu omul ala politic care e puternic SINGUR. Totusi, nu ne-am nascut azi si cu totii stim de oamenii lor din spate. Nici nu ar putea fara ei, dar cum spuneai tu, macar n-o spui in gura mare.

  7. în altă ordine de idei,chestia cu ”forța e în mine” suna a melanj între o replică din războiul stelelor și ceva dintr-un film XXX.

  8. inspira incredere acest domn. pentru cei care nu au auzit de el, desigur. pentru ca ceilalti, care ne-am nascut aici si-l vedem de 20 de ani, stim ce [n-] a facut pentru tara asta in tot acest timp, cu toata carisma lui de batman adolescentin.

    alte masti, aceeasi piesa dintr-o masina de spalat albalux carpita periodic, care, sper eu, intr-un viitor recent va bucura privirile doar in muzeu.

Adaugă comentariu