Cui sa-i mai PeSe De politica?

Stirile de ieri: Calin Popescu-Tariceanu si Emil Boc au discutat despre posibilitatea ca PD si PNL sa continue impreuna la guvernare.
Stirile de azi: Tariceanu: “Asistam la decesul Aliantei, din cauza PD”; Boc: “PD este continuatorul mesajului Aliantei D.A.”

In nebunia generala, alte stiri pot scapa aproape neobservate:”Doi consilieri americani de imagine l-au reinventat pe liderul PNL pentru un milion de dolari”.
Care au fost pana acum rezultatele consilierilor de imagine adusi din strainatate? Este suficient sa ne uitam la evolutia scorurilor electorale ale Partidului Conservator pentru a ne edifica.

Care vor fi rezultatele consilierilor de imagine adusi din strainatate de acum inainte? Evolutia pe care o inregistreaza PSD ne poate oferi un raspuns: daca in urma cu doar cateva luni partidul lui Mircea Geoana parea ca va deveni un partid secundar, astazi, PSD a revenit in pozitia in care face si desface jocurile politicii romanesti. Sa fie aceasta urmare a strategiei noii conduceri? Nicidecum. PSD doar profita de pe urma strategiei paguboase a unor consilieri incapabili de a intelege spatiul politic romanesc. Si atat.

In rest, ca de fiecare data, stirile de maine.

Recomandări

3 comentarii

  1. Chiar daca pe hartie nu iese, PSD a fost la guvernare in tot acest timp.

    Electoratul lor insa va putea fi urnit mai greu in urmatoarele alegeri. Ion Iliescu se pare ca este intr-un al doilea plan iar Mircea Geoana nu are aceeasi priza in zonele rurale (aer de Washington). Imi permit sa spun ca Adrian Nastase a iesit din carti.

    Cred ca briza europeana ii este favorabila marinarului Basescu si probabil ca PD va castiga mai multe procente decat ne inchipuim.

    Referitor la consilieri, George Becali este o dovada clara ca si noi avem in domeniu profesionisti dedicati cauzei 🙂

  2. cristina popescu

    uitasem ceva….dumneavoastra cine sunteti? ca de cei pe care ii mentionati si, mai ales, criticati in postari am mai auzit, dar de dumneavoastra nu prea…si nici nu prea aveam cum ca nu cred ca sunteti vreo personalitate a genului.

Adaugă comentariu