Blaga favorit la pariuri, Oprescu favorit pe YouTube

(Multumita observatiilor primite de la Gabi Nistoran si Marius Ciobanu, aceasta insemnare a fost reformulata in spiritul adevarului. Vechiul titlu era Oprescu: favorit la pariuri, favorit pe YouTube)

Sorin Oprescu ramane favorit pe site-ul de pariuri bet-at-home.com, cu o cota de 1,95, iar cota lui Vasile Blaga, ajunsa la 1,70, s-a imbunatit simtitor fata de primul tur al alegerilor.

Cu o cota 1,70, cota imbunatita simtitor fata de primul tur al alegerilor, Vasile Blaga este noul favorit la functia de Primar la Bucurestiului pe site-ul de pariuri bet-at-home.com. Sorin Oprescu are o cota de 1,95 (pentru curiosi, “biletul de pariat” aici).

Prin urmare, amintind si ce scria Cotidianulromanii riscă pe Oprescu sub 10 euro, pe Diaconescu 2-3 euro, iar pe Blaga şi 200 de euro -, repet o intrebare mai veche: pe cine v-ati pune banii?

In alta ordine de idei: la ora acestei insemnari, Oprescu este favorit si in mica intrecere a spoturilor de atac urcate pe YouTube:

– spotul cu Doctorul si buldogul (prezentat aici) are 13.390 vizualizari (4.290 via Hotnews);

– spotul Oprescu Zburatorul (prezentat mai sus) are 9.604 vizualizari (6.283 via Hotnews).

Recomandări

6 comentarii

  1. n-am reusit sa gasesc pe bet at home, dar plecand de la ce scrie aici, cum e favorit dar are cota mai mare!?

  2. Sorin, Gabi are dreptate. Dacă are cota mai mică e favorit. Deci Blaga e creditat cu şanse mai mari. Acum, între noi fie vorba, tu dai vreun pronostic? Eu mi-am luat inima în dinţi şi am riscat unul: http://pitchers.wordpress.com/2008/06/05/mariusicbet-oprescu-blaga-oprescu-win-15-iunie/

  3. Sorin Tudor

    @ Gabi, Marius,

    Multumesc mult, am corectat!

    As putea da vina pe oboseala, pe faptul ca am scris insemnarea intre doua partide de somn sau pe faptul ca m-am nascut in provincie, insa mai important mi se pare urmatorul sfat:

    daca vreodata aveti de gand sa mergeti prin cazinouri, nici sa nu va treaca prin cap sa ma chemati si pe mine! 🙂

    PS: Gabi, dai o cautare in site dupa “Oprescu” sau “Blaga”.

  4. Sorin… încă aştept pronosticul tău personal… dacă vrei să ni-l împărtăşeşti.

  5. Sorin Tudor

    @ Marius,

    E prea riscant ca, inaintea celor sapte zile de foc, la rezultate atat de apropiate, sa dau un pronostic. Se mai pot face o multime de greseli… Momentan, parca as risca sa spun Blaga…

  6. Mie mi-a ieşit la socoteală că iese Oprescu. Nu că aş avea o simpatie pentru el. Dar am obiceiul să subestimez “înţelepciunea colectivă”. Am încercat aşa o mică analiză pe blog şi balanţa îmi pare a înclina pentru Oprescu. După cum ai spus şi tu, mai sunt multe cărţi de jucat, dar Blaga nu îmi pare a avea vreun As câştigător. Sau să îl ţină pentru ultima sută de metri.
    Sau, ca să păstrăm un limbaj specific cazionurilor, s-a dat flopul, s-a dat turn-ul, aşteptăm acum river-ul. Dar sincer, mă îndoiesc că i-ar putea aduce Buldogului victoria.

Adaugă comentariu