Mircea Geoana: candidatul viral

pr365.ro a inceput sa publice profilele principalilor candidati inscrisi in cursa pentru Cotroceni. Cu voia dumneavoastra, primul pe lista este Mircea Geoana.

Mircea Geoana care, dupa cum probabil stiti, inroseste de zor spatiul Web 2.0 (iar daca nu stiti, va veti convinge citind profilul de pe pr365.ro). Moment in care gasesc de cuviinta sa citez cateva randuri din insemnarea  Virale la prezidentiale. O insemnare scrisa de Mircea Geoana, fireste:

Va provoc pe voi, Voluntari pentru Mircea Geoana,  sa creati si hotarati felul in care trebuie sa promovam candidatura mea la prezidentialele din noiembrie 2009.

Fiti creativi! Proiectele voastre trebuie sa contina idei de promovare a mesajelor si valorilor pe care Mircea Geoana le propune intregii Romanii. Va recomandam sa consultati documentul “O singura Romanie”

Daca sunteti inscrisi in programul Voluntari pentru Mircea Geoana, puteti trimite propunerile sub forma de: clip, banner, animatie, banc, fotografie etc, insotite de un text explicativ la adresa mirceageoana@mirceageoana.ro cu titlul “Virale la prezidentiale”.

Castigatorul concursului va avea ocazia de a fi alaturi de candidatul Mircea Geoana pe durata unei zile de campanie. (Sursa: blog Mircea Geoana)

Ce invatam noi de aici? Invatam ca, daca esti candidat, voluntari se scrie cu “V” si cand nu e vorba de orasul Voluntari. Si ca, daca esti creativ, poti sa stai alaturi.

Oare bancurile de pe nufigeoana.ro or fi aparut tocmai din aceasta cauza? Sau sunt doar “virale respinse”?

Recomandări

8 comentarii

  1. n-ai inteles. de fapt el se adresa doar locuitorilor din Voluntari. Saptamina viitoare vom citi despre “Mogosoaia pentru Geoana”, “Cuca Macaii pentru Geoana” si, fireste, “Ciorogirla pentru Geoana”.

  2. Sorin Tudor

    @ raluca,

    chiar rad cu lacrimi! multam! 🙂

  3. Tare antipatic imi este omul asta! Si, tare mi-e teama ca va ajunge presedente!

  4. […] mea merge la: Sorin Tudor, Bucurenci, Mordechai, Adrian Ciubotariu, Raetchi, Adriana Dutulescu, Real Kafka, Anca Bundaru si […]

  5. “Voluntari pentru Mircea Geoana”

    Îmi aduc aminte de o replică celebră…
    “Nu plânge, eşti volintir!”

    Nu înţeleg de ce politica se foloseşte de spaţiul INTERNET pentru a răspândii tot felul de bullshit (sau vulgshitt) politic şi nu pentru a informa.

  6. Cristi

    @ Melissa
    “presedente” nu va ajunge niciodata, poate, presedinte. iar dupa “si”, cel putin in cazul tau, nu se pune virgula. ortografia si gramatica, in genere, dauneaza grav sanatatii si credibilitatii!

    @Sorin
    e de ras, ca avem o tara vesela. dar e de plans, in acelasi timp, ca veseli sunt ei. paradoxal si in ciuda specialistilor in marketing electoral care, vrand-nevrand, manipuleaza, suntem intr-o situatie similara celei din ’96, doar ca fara asteptari. ci cu disperari.

  7. Problema este cu noi. Noi ce facem?!

  8. […] Mihai Dobrovolschi, Victor Ciutacu, Cristi Sutu, Vlad Petreanu, Costi Rogozanu, Simona Tache, Sorin Tudor, Catalin Tolontan, Ioan T Morar – si cititorilor acestui blog: Ce presedinte vor ziarele? Pe […]

Adaugă comentariu