Politica online si alegerile prezidentiale

Este de vreun folos politica 2.0 intr-o tara in care fiecare candidat se simte obligat sa se viseze Obama?

In data de 3 septembrie am fost invitat la TVR 2 sa spun cateva cuvinte pe acesta tema. Aveti aici inregistrarea.

Voi ce credeti? Este, in acest moment, de vreun folos stradania politicienilor in mediul online? Si chiar putem vorbi despre o “stradanie”?

Nota: Multumesc Chinezu.eu pt inregistrare.

Recomandări

2 comentarii

  1. stradania pe online ar putea da roade daca ar fi facuta constant si inceputa cu cel putin un an inainte de alegeri. pina la urma, publicul-tinta de aici, de pe online, nu prea merge la vot. iar scopul tau printr-o campanie online e mai putin sa intaresti convingerile sustinatorilor cit sa convingi sa te voteze oameni care pina acum nu mergeau la vot. or, sa determini asemenea convingeri in campania electorala e cam greu, deoarece promisiunile sint la ordinea zilei si nu mai ai cum sa cistigi credibilitate in ochii unui asemenea electorat.
    in ceea ce priveste “stradania” pe online: copierea campaniei lui obama va avea rezultate modeste fara necesara adaptare la publicul romanesc.

  2. Parerea mea e ca politica online a inceput sa conteze foarte mult. Uita-te la Crin Antonescu care a inteles despre ce e vorba si o trateaza cu toata seriozitatea: facebook, twitter si bineinteles site si blog…Plus petititii etc. Chiar Radu Duda avusese o intrare foarte in forta in online.
    Ce ne lipseste insa in perioada asta este o analiza a partidelor inainte de aceste alegeri, ce au facut si cum au evoluat. Eu am ince
    http://codrinscutaru.blogspot.com/2009/09/analiza-politica-psd-dupa-20-de-ani-2.html

Adaugă comentariu